2020-02-10 Rekryterar toppchef från Mitsubishi https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/02/climeon-ny-chef-japan.jpg

Rekryterar toppchef från Mitsubishi

Bild på (f v) Andreas Grenninger, Thomas Öström och Jack Watanabe. Bildkälla: Climeon
Affär & Karriär
Energi

Climeon expanderar verksamheten i Japan. Inför satsningen har bolaget rekryterat Jack (Masao) Watanabe som President and Representative Director för Climeon Japan K.K.

Jack Watanabe kommer närmast från rollen som SVP Chief Strategist Energy Business Group Mitsubishi Corporation och kommer att leda och utveckla Climeons verksamhet i Japan.

– Vi är mycket stolta över att Jack Watanabe har valt att bli en del av Climeon. Vi är övertygade om att Jack Watanabe med sin kunskap om energibranschen i kombination med sin erfarenhet från den maritima industrin är rätt person att fortsätta etableringen av Climeon inom geotermisk värmekraft i Japan och expandera vår verksamhet i Japan till andra segment, säger Thomas Öström, vd för Climeon i ett pressmeddelande.

Jack Watanabe tillträder som President and Representative Director för Climeon Japan K.K. 1 april 2020. Nuvarande President and Representative Director Andreas Grenninger kommer att fortsätta som operativ chef samt styrelseledamot i Climeon Japan K.K.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!