2019-12-05 Hon blir Sverige-vd för Rejlers https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/12/rejlers-ny-vd.jpg

Hon blir Sverige-vd för Rejlers

Jenny Edfast blir ny vd / bygget av The Edge i Hyllie Malmö. Bildkälla: Rejlers
Affär & Karriär

Det är Jenny Edfast som utnämns till ny vd för Rejlers Sverige AB, med över 1000 medarbetare, 40 kontor och 350 partners, och kommer att ingå i Rejlers koncernledning.

– Jag är glad att Jenny tar över som vd för Rejlers i Sverige, en viktig marknad för oss idag och framåt. Jenny har med framgång drivit förändringen av division Energy inom Rejlers Sverige under de senaste åren. Både lönsamhet och tillväxt har haft en fin utveckling under Jennys ledarskap. Hennes naturliga affärsmannaskap och starka driv kring nya affärer i kombination med ett personligt ledarskap gör henne till rätt ledare att fortsätta utveckla Rejlers Sverige, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef för Rejlers i ett pressmeddelande.

Tidigare från Pöyry

Jenny Edfast har varit en del av Rejlers sedan 2015 och har idag rollen som divisionschef för Energy i Rejlers Sverige med drygt 200 medarbetare. Dessförinnan var hon affärsområdeschef inom Pöyry Sverige och även verkställande direktör för Pöyry Swedpower. Jenny har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från Luleå Tekniska Universitet. Sökandet efter Jennys efterträdare som divisionschef Energy inleds per omgående.  

– Jag är glad och stolt över förtroendet att få fortsätta den inledda förändringsresan med Rejlers Sverige. Våra medarbetare är vår främsta resurs och vi har en stark mix av både erfarna konsulter och yngre talanger. Jag känner samtidigt att intresset för att söka sig till Rejlers ökar hela tiden och ser därför med stor tillförsikt på 2020 och framtiden. Med vår samlade kompetens som bas har vi som mål att ständigt utveckla vårt erbjudande till våra kunder, säger Jenny Edfast. 

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!