2019-09-17 NCC Building rekryterar Catarina Molén-Runnäs https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/09/Erik-Maartensson2.jpg

NCC Building rekryterar Catarina Molén-Runnäs

Catarina Molén-Runnäs Foto: NCC / Bild: Erik Martensson
Catarina Molén-Runnäs Foto: NCC / Bild: Erik Martensson
Affär & Karriär

Catarina Molén-Runnäs blir ny affärsområdeschef för NCC Building Nordics. Hon kommer närmast från Nordic Choice Hotels och rollen som produktchef och vd för Nordic Property Management.

Catarina Molén-Runnäs började sin karriär på NCC och har sedan dess arbetat med fastighetsutveckling över hela Norden. Hon är civilingenjör från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

– Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till NCC där jag började min karriär och ta mig an den här rollen. Jag har arbetat på nordisk bas sedan 2004 och ser stor potential i att fortsätta utveckla NCC i Danmark, Norge och Finland”, säger Catarina Molén-Runnäs tillträdande affärsområdeschef för NCC Building Nordics.

Catarina Molén-Runnäs tillträder sin tjänst senast 1 februari 2020 och efterträder Klaus Kaae som har beslutat sig för att efter en lång karriär inom NCC lämna sin operativa roll som affärsområdeschef. Han fortsätter som senior rådgivare till bolaget.

– Jag välkomnar Catarina Molén-Runnäs tillbaka till NCC. Det finns stora tillväxtmöjligheter för Building Nordics i samtliga tre länder där hennes erfarenhet blir värdefull, säger Tomas Carlsson koncernchef för NCC.

– Klaus Kaae har spelat en viktig roll för att driva utvecklingen inte bara av NCC utan av hela branschen i Danmark och övriga Norden under sina 34 år på NCC. Jag är glad för att han kommer att fortsätta att bidra till NCC i en annan roll men vill ändå redan nu tacka honom för hans insatser, säger Tomas.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!