2019-05-15 Toppchef lämnar Skanska för konkurrent https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/05/94c7f3e15586c83d_800x800ar.jpg

Toppchef lämnar Skanska för konkurrent

Joachim Holmberg ny affärsområdeschef för NCC Property Development. Bild: NCC
Joachim Holmberg ny affärsområdeschef för NCC Property Development. Bild: NCC
Affär & Karriär

Joachim Holmberg är utsedd till ny affärsområdeschef för NCC Property Development. Joachim kommer från Skanska där han varit chef för den kommersiella fastighetsutvecklingen i Skanska Sverige.

– Jag ser verkligen fram emot att utveckla och driva NCC Property Development och att som medlem i NCC:s koncernledning bidra till NCC:s fortsatta förändringsresa till ett framgångsrikt bygg- och fastighetsutvecklingsbolag i Norden, säger Joachim Holmberg, tillträdande affärsområdeschef för NCC Property Development, i ett pressmeddelande.

Joachim Holmberg är sedan fem år tillbaka ansvarig för projektutvecklingen av kommersiella fastigheter i Skanska Sverige. Innan dess har Joachim haft olika chefsroller inom entreprenad- och projektutvecklingsverksamheten i Skanska Sverige. Joachim är civilingenjör från KTH i Stockholm.

– Jag välkomnar Joachim Holmberg till NCC. Joachim är en erfaren affärsbyggare och blir en värdefull kraft i det fortsatta arbetet att bygga en lönsam framgångsrik fastighetsaffär, säger koncernchef Tomas Carlsson.

Joachim Holmberg tillträder senast den 1 september.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!