2019-02-05 Fastighetsbolag tappar chef till NCC https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/02/lundbergs-ncc.jpg

Fastighetsbolag tappar chef till NCC

Fastighets AB L E Lundberg har utsett Jonas Thyrsson till ny chef Fastighetsutveckling.
Fastighets AB L E Lundberg har utsett Jonas Thyrsson till ny chef Fastighetsutveckling.
Affär & Karriär
Bostad

Fastighets AB L E Lundberg har utsett Jonas Thyrsson till ny chef Fastighetsutveckling. Jonas ersätter Mattias Markström som går vidare till NCC Building.

– Det är en väldigt inspirerande utmaning att ta över ansvaret som chef Fastighetsutveckling, säger Jonas Thyrsson. Min ambition är ett fortsatt fokus på att skapa kundnytta genom kvalitativa och kostnadseffektiva projekt där långsiktighet och hållbarhet alltid är prioriterade delar. Tillsammans med mina medarbetare är jag övertygad om att vi kommer nå fortsatt framgång, fortsätter Jonas.

Jonas har arbetat med projektutveckling inom Lundbergs de senaste 10 åren. Han har varit projektledare för många stora projekt, bland annat pågående nybyggnationen Kvarnbacken i Norrköping om 392 lägenheter.

– Vi är väldigt glada att Jonas har tackat ja till tjänsten som chef Fastighetsutveckling, säger Louise Lindh, VD Fastighets AB L E Lundberg. I Jonas får vi en god ledare som brinner för sitt jobb och som genom sin erfarenhet och stora kompetens kommer vara med och utveckla Lundbergs.

Jonas Thyrsson tillträder tjänsten 1 april 2019.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!