2018-02-27 Transiro byter vd https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2018/02/Thomas-Edselius.jpg

Transiro byter vd

Thomas Edselius på företaget Transiro
Thomas Edselius kommenterar. Bildkälla: Transiro
Affär & Karriär

Styrelsen har idag utsett Johan Eriksson till VD för Transiro. Johan har gedigen kunskap inom IT-branschen samt erfarenhet inom internationell teknisk försäljning i bland annat Asien.

Johan har jobbat med global försäljning med fokus på fordonsindustrin bland annat under sin tid på Neonode. Han har även haft rollen som VD och styrelseledamot för Waysure som specialiserar sig GPS-positionering mot fordonsbranschen. Senast var han COO för Flowscape vilket är ett företag inom inomhuspositionering mot kontorsfastigheter. Genom sina entreprenörskap och långa erfarenhet från ledande befattningar i både stora, medelstora och stora bolag besitter Johan en gedigen kompetens inom teknik, internationell försäljning och företagsledande.

“Vi är mycket glada att ha fått in Johan som ny VD. Han har ett imponerande driv och en bred erfarenhet och kompetens som passar perfekt för Transiro. Johans breda kunskaper och kvalifikationer inom både internationell försäljning och positionering mot just fordonsbranschen är precis vad bolaget nu behöver”, säger Transiros styrelseordförande Thomas Edselius i en kommentar.

“Som nytillträdd VD ser jag fram emot att tillsammans med anställda, aktieägare och styrelse fortsätta utveckla bolaget, kunderbjudandet och nya marknader. Mitt jobb blir att förverkliga den stora potential Transiro har, både i Norden och internationellt”, säger Johan Eriksson.

Tidigare VD och grundare av Transiro, Tobias Beckman arbetar kvar i organisationen med fokus på produktutveckling och vidareutveckling av affärerna i Indonesien. Johan Eriksson tillträder sin tjänst som VD för Transiro den 20 februari.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!