2017-12-06 Ny chef för Skanskas bergmaterialverksamhet https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2016/01/Skanska.JPG

Ny chef för Skanskas bergmaterialverksamhet

Skanska
BIldkälla: Branschaktuellt
Affär & Karriär

Angelika kommer senast från rollen som försäljningschef för Bergmaterial, och tillträdde den första december. Att utveckla hållbarheten inom området kommer att ligga i fokus. 

Angelika Bohlin har en lång erfarenhet inom Skanska. De senaste åren har hon arbetat som försäljningschef inom olika verksamheter. Den nya tjänsten innebär att hon är kommer ansvara för Skanskas bergmaterialverksamhet i Sverige. Skanska är Sveriges största producent av grus-, sten- och bergprodukter och har 310 medarbetare på mer än 75 täkter, krossar och terminaler över hela landet. I uppdraget ligger även att utveckla verksamheten mot Skanskas mål om klimatneutralitet 2050.

– Jag är mycket glad att kunna välkomna Angelika som chef för Bergmaterial. Hon har rätt profil för att utveckla både strukturella och kulturella delar i verksamheten. Hon kommer att leda regionen mot en ökad affärsmässighet och fortsätta att bygga på den positiva trend vi har haft de senaste åren, säger Per Åkerman, vice vd, Skanska Sverige.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!