2017-11-10 Mikael Berg blir ny affärschef på Ikano Bostad https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2017/11/Mikael-Berg.jpg

Mikael Berg blir ny affärschef på Ikano Bostad

Mikael Berg
Mikael Berg blir ny affärschef på Ikano Bostad. Bildkälla: Ikano Bostad
Affär & Karriär

Mikael Berg blir affärschef för Ikano Bostads satsning på vårdboenden. I sin nya roll ska han leda vårdboende mot fortsatt tillväxt.

– Att vårdboende nu integreras i Ikano Bostad kommer att stärka vårt helhetserbjudande ytterligare. Det blir ännu tydligare att Ikano Bostad tänker på helheten, oavsett om det gäller att utveckla, bygga eller förvalta bostäder för människor i livets alla faser. Genom att erbjuda vårdboenden, småhus, bostadsrätter och hyresrätter kan vi ta ett långsiktigt ansvar och vara med och utveckla hållbara bostadsområden och stadsdelar, säger Robert Jaaniste, vd på Ikano Bostad.

Ikano Bostad erbjuder i dagsläget 263 vårdplatser fördelat på fyra olika boenden i Uppsala, Åkersberga, och Haninge. Vårdboende har även tre pågående projekt under utveckling.

– Sedan vi inledde vår satsning på vårdboenden under förra året har det tagit fart. Vi är långsiktiga fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar trygga och behovsanpassade fastigheter för vårdboenden. Det känns jätteroligt att få skapa möjligheter för Ikano Bostads fortsatta tillväxt i den här nya rollen, säger Mikael Berg, affärschef vårdboende på Ikano Bostad.

Mikael har lång erfarenhet som affärsutvecklare och kommer närmast från en roll som ackvisitör inom organisationen. Han tillträder sin nya roll 1 december 2017.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!