2017-09-04 Magnus Ohlsson är ny vd på Cementa https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2017/09/Magnus-Ohlsson-1.jpg

Magnus Ohlsson är ny vd på Cementa

Magnus Ohlsson är ny vd i byggmaterialföretaget Cementa
Affär & Karriär

Den 1 september 2017 tillträde Magnus Ohlsson sin nya tjänst som verkställande direktör i byggmaterialföretaget Cementa. Magnus Ohlsson har arbetat inom Cementa och moderbolaget HeidelbergCement under många år och sedan 2014 har han varit verksam som marknadschef och vice vd i Cementa. 

– Jag ser fram emot att driva Cementa vidare i samma positiva anda, säger Magnus Ohlsson. Vi har en stark position på marknaden som jag strävar efter att utveckla vidare. Vi kommer bland annat att fortsätta vårt arbete med vår vision om noll koldioxidutsläpp under produktens livstid, och att utveckla nya och bättre produkter som möter marknadens behov i dagens moderna samhälle.

Magnus Ohlsson efterträder Jan Gånge, som väljer att fokusera på sina andra roller inom HeidelbergCement Northern Europe, det vill säga som Finance Director och Deputy General Manager.

– Jag känner mig mycket nöjd med valet av efterträdare som vd i Cementa, säger Jan Gånge. Magnus Ohlsson har arbetat länge i företaget och är väl insatt i verksamheten.

I sin nya roll kommer Magnus Ohlsson även i fortsättningen att agera som marknadschef för Cementa.

Bildkälla: Cementa AB

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!