2017-09-04 Panghus rekryterar ny VD https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2017/09/Henrik-Forzelius.jpg

Panghus rekryterar ny VD

Henrik Forzelius, VD för Panghus
Affär & Karriär

Den 1 september tillträder Henrik Forzelius som VD för Panghus. Henrik har en lång och gedigen bakgrund från bank och kommer senast från en roll som global chef för storföretag, LC&I, på Swedbank.

”Henrik besitter de viktigaste egenskaperna som jag letade efter i en ny VD och han kommer inte från branschen vilket jag ser som en stor möjlighet” säger Johan Magnusson, grundare och huvudägare.

”I Panghus utmanar vi gamla sanningar inom bygg- och fastighetsbranschen och vi har genom åren bevisat att vi med vår modell kan skapa mer kostnadseffektiva byggprojekt utan att tumma på kvalitén. Henrik kommer att med sin bakgrund och person bidra med både struktur och driv för att Panghus ska fortsätta sin tillväxtresa”.

Henrik Forzelius:

”Jag ser enorm potential i Panghus affärsidé där vi fyller en viktig lucka på bostadsmarknaden. Att få driva arbetet med att bygga väldesignade hus som har hög kvalitet, men till en lägre kostnad än branschen i övrigt inspirerar mig. Framförallt att vi genom vår modell öppnar för att fler får möjlighet att förverkliga sin bostadsdröm. Jag gillar att göra bra och lönsamma affärer och ser mycket fram emot att få fortsätta utveckla Panghus tillsammans med alla fantastiska medarbetare.”

Bildkälla: Panghus

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!