2021-09-16 Anna Wenner utsedd till ny HR-direktör för Bonava https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/09/achievement-african-african-american-african-descent-afro-agreement-1573505-pxhere.com-1.jpg

Anna Wenner utsedd till ny HR-direktör för Bonava

Photo by rawpixel.com form PxHere
Photo by rawpixel.com form PxHere
Affär & Karriär
Bostad
Fastighet

Bonava har utsett Anna Wenner till ny HR-direktör för Bonava AB och medlem av koncernledningen, enligt ett pressmeddelande. Hon kommer närmast från en roll som HR-, kommunikations- och marknadsdirektör för Skanska Sverige.

 –  Anna Wenner har en gedigen erfarenhet inom bygg- och bostadsutveckling och är en värderingsdriven och kompentent ledare vars både erfarenhet och personliga egenskaper kommer att bidra till att stärka Bonava, säger Peter Wallin, VD och koncernchef, Bonava.  

Anna Wenner har tidigare även haft roller som HR- och kommunikationsdirektör för Skanska Infrastructure Development, och HR- och kommunikationschef för Skanska Residential Development Nordic. Hon har en kandidatexamen i statsvetenskap och kommunikationsvetenskap från Örebro Universitet och har även studerat marknadsföring på Stockholms Universitet.

Anna Wenner tillträder tjänsten i mars 2022.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!