2021-09-15 Han tar över vd-rollen på Tornstaden https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/09/yjzgso6rgurh9cg6vgfq.jpg

Han tar över vd-rollen på Tornstaden

Staffan Waldenström ny VD för Byggnads AB Tornstaden Staffan Waldenström ny VD för Byggnads AB Tornstaden.
Staffan Waldenström ny VD för Byggnads AB Tornstaden Staffan Waldenström ny VD för Byggnads AB Tornstaden.
Affär & Karriär
Byggindustrin

Staffan Waldenström har utsetts till vd på Byggnads AB Tornstaden, enligt ett pressmeddelande. Han tillträdde sin nya roll måndagen den 13 september. Nuvarande vd, Erik Olofsson kommer övergå till att arbeta med affärsutvecklingsfrågor på koncernnivå.

Tornstadenkoncernen, där Byggnads AB Tornstaden ingår, planerar för en fortsatt kontrollerad och långsiktig tillväxt och för att leda verksamheten i byggbolaget mot uppsatta mål har Staffan Waldenström utsetts till vd.

Staffan har arbetat i bolaget i 14 år i flera olika roller, nu senast som vice vd och Regionchef i Syd.

”Jag är mycket glad över förtroendet och möjligheten att få leda organisationen framåt för att ytterligare stärka bolagets position i våra tre regioner. Det är väldigt inspirerande att arbeta vidare tillsammans med våra engagerade medarbetare och kunder för att fortsätta skapa välskötta projekt”, säger Staffan Waldenström om sin nya roll som VD för Byggnads AB Tornstaden.

Jag är övertygad om att byggbolaget under Staffans ledning kommer fortsätta sin positiva utveckling och vill samtidigt tacka Erik för hans bidrag till bolagets resa de senaste åren. Jag ser fram emot förmånen att få fortsätta arbeta tillsammans med både Staffan och Erik i Tornstadens framtida utveckling”, säger koncernchef Jan Edlund.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!