2021-05-18 Ny kontorschef för White https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/05/97cbf9a935ffe694_org-1.jpg

Ny kontorschef för White

Jacob Sahlqvist, blivande kontorschef för White Göteborg. Foto: Johanna St Michaels
Jacob Sahlqvist, blivande kontorschef för White Göteborg. Foto: Johanna St Michaels
Affär & Karriär
Arkitektur

Jacob Sahlqvist utses till ny kontorschef för White i Göteborg. Han tar över efter Johan Lundin som väljer att kliva av posten efter nästan 15 år. Det framgår av ett pressmeddelande. Lundin kommer stanna kvar på White efter övergången. Sahlqvist tillträder den första augusti 2021.

Jacob Sahlqvist kommer närmast från rollen som marknadschef på White och har tidigare bland annat varit ordförande för Sveriges Arkitekter.

”I Jacob Sahlqvist får vi en erfaren ledare som är kunnig i yrket och väl etablerad på marknaden. Göteborgsmarknaden är viktig för oss och under Jacobs ledning kommer vi att ta nya steg och stödja våra kunder i deras ambitioner att utveckla goda livsmiljöer. Jag vill tacka Johan Lundin som under sina nästan 15 år som kontorschef bidragit både till fina projekt och strategisk ledning,” säger Alexandra Hagen, vd för White Arkitekter, i pressmeddelandet.

Johan Lundin väljer att lämna sin roll som kontorschef efter drygt 15 år för att få fokusera mer på projekt och affärsutvecklingsfrågor.

”Byggbranschen befinner sig i ett spännande läge med många nya möjligheter. Det är rätt tid att göra en förändring och Jacob är som klippt och skuren för jobbet,” säger Johan Lundin, avgående kontorschef, i pressmeddelandet.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!