2021-05-18 Wihlborgs får ny marknads- och kommunikationschef https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/05/8e6cf38bce5ea53b_org.jpg

Wihlborgs får ny marknads- och kommunikationschef

Mia Rolf. Fotograf: Fotograf Josefin Widell Hultgren
Mia Rolf. Fotograf: Fotograf Josefin Widell Hultgren
Affär & Karriär
Fastighet

Mia Rolf, idag vd på Ideon Science Park, blir Wihlborgs nya Marknads- och kommunikationschef, enligt ett pressmeddelande.

Mia sitter i en rad styrelser, bland annat som styrelseledamot i FundedByMe och SkånskaTravsällskapet. Mia kommer även fortsättningsvis vara engagerad i Ideon Science Park, nu i rollen som adjungerad i styrelsen.

– Med Mia Rolf får vi en erfaren medarbetare och ledare med stort kund- och affärsfokus som är fast förankrad i vår region. Med meriter inom affärsutveckling och digitalisering, och inte minst ett stort personligt driv, blir det ytterligare en förstärkning i vår koncernledning, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

– I rollen som vd för Ideon Science Park har jag haft ett nära samarbete med Wihlborgs. Jag är oerhört stolt och glad att nu få bli en i teamet och fortsätta utveckla Öresundsregionen, säger Mia Rolf. 

Mia Rolf tillträder senast den 1 augusti och får då det övergripande ansvaret för intern och extern kommunikation samt marknadsföring. Hon kommer att leda ett marknads- och kommunikationsteam och ingå i Wihlborgs koncernledning.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!