2021-05-18 Nu tillträder ByggPartners nya vd och koncernchef https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/12/byggpartner.jpg

Nu tillträder ByggPartners nya vd och koncernchef

Foto: Zengun / ByggPartner
Sture Nilsson Foto: Zengun / ByggPartner
Affär & Karriär
Byggindustrin

Sture Nilsson har rekryterats som ny vd och koncernchef för ByggPartner. Han kommer närmast från VD-rollen i den Stockholmsbaserade byggentreprenören Zengun och var dessförinnan regionchef för Veidekke Bygg Stockholm.

Sture Nilsson tillträder den 17 maj 2021 och efterträder Fredrik Leo, som kommer att vara kvar i bolaget som marknadschef.

– Jag välkomnar Sture till ByggPartner och ser fram emot att han, med sin erfarenhet av att leda bygg- och tillväxtbolag, nu tillsammans med ledningen tar ByggPartner till nästa nivå, säger Tore Hallersbo, företagets ordförande. Samtidigt vill jag passa på att tacka Fredrik Leo för en förtjänstfull insats att leda ByggPartner till dagens starka position. Vi är därför glada att Fredrik är kvar i en ny viktig roll inom bolaget.

ByggPartner är en renodlad byggentreprenör som kombinerar tillväxt med sunda värderingar och hög ambitionsnivå kring hållbarhet, något som lockade Sture Nilsson till företaget.

– Min första känsla är att det finns en familjär och jordnära känsla i ByggPartner, kombinerat med en stark drivkraft mot utveckling och tillväxt, vilket jag verkligen uppskattar. Min ambition är att företaget ska fortsätta växa med sin sunda kultur intakt, säger Sture Nilsson.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!