2019-10-14 Ny chef på ÅF Pöyry https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/10/af-poyry-ny-pa-jobbet.jpg

Ny chef på ÅF Pöyry

Tv Marie Trogstam. Bild på energiexperten IFEC Ingegnerias anläggning i Schweiz vilka ÅF förvärvade för inte så länge sedan. Foto: ÅF Pöyry
Affär & Karriär
Nyheter

Den 1 oktober började Marie Trogstam som Hållbarhetschef på ÅF Pöyry.

-Jag är jätteglad över att få möjligheten att arbeta för ett företag som har hållbara lösningar som sin kärnverksamhet. Utöver det känns det bra att ÅF Pöyry har ett starkt engagemang för att bedriva affärer på ett ansvarsfullt sätt, vilket innebär att vi tar hänsyn till alla aspekter av hållbarhet som att respektera mänskliga rättigheter och att arbeta mot korruption, säger Marie Trogstam i ett pressmeddelande.

Kommer närmast från Business Sweden

Marie Trogstam kommer närmast från rollen som Manager for International Sustainable Business på Business Sweden, där hon ansvarat för att stötta svenska företag med att utveckla sin försäljning på utländska marknader, ur ett hållbarhetsperspektiv. Arbetet innebar bland annat att driva strategiska och taktiska hållbarhetsprojekt tillsammans med svenska företag, och att utveckla samarbetet med organisationer såsom FN, SIDA och Rädda Barnen.

Innan dess har Marie arbetat som Head of Sustainability på Telia Sverige AB och som Head of Corporate Responsibility på Saab AB.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!