NCCNCC rekryterar från Ramboll
27/11/2020 1min lästid

NCC rekryterar från Ramboll

27/11/2020 1min lästid
NCC rekryterar från Ramboll

Michael Gustavsson blir affärsansvarig för sjukhus inom NCC Building Sverige. Foto: NCC

Blir affärsansvarig för sjukhus inom NCC Building Sverige.

Michael Gustavsson tillträder som affärsansvarig för sjukhus inom NCC Building Sverige. Han kommer närmast från rollen som global divisionschef för sjukhusverksamheten på Ramboll.

– Det är mycket glädjande att få välkomna Michael till NCC. Med hans långa och gedigna erfarenhet av sjukhusbyggande känner jag stor tillförlit till att vi kommer att fortsätta utveckla vår sjukhuskompetens och stärka NCC som landets största sjukhusbyggare, säger Gunnar Masthagen, chef Stora Projekt, NCC Building Sverige.

Michael Gustavsson tillträder en tjänst som övergripande affärsansvarig för sjukhus på NCC och börjar i februari. Michael har över 30 års erfarenhet av byggbranschen. I sin senaste roll som global divisionschef på Ramboll har han även arbetat utanför Sverige.

– Jag ser fram emot mitt nya uppdrag på NCC och att vara med och fortsätta stärka NCC som en pålitlig samverkanspartner från tidiga skeden och genom hela den komplexa process som en stor sjukhusbyggnation innebär, säger Michael Gustavsson.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!