Moduler
2 min lästid

Flexator släpper ny huskatalog för företag och byggherrar

29:e augusti 2013, 14:33
Flexator släpper ny huskatalog för företag och byggherrar
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

I dagarna har en ny kontorskatalog släppts, innehållande sju färdiga kontorsmodeller. Det är det industriella byggföretaget Flexator som med hjälp av arkitekt Tomas Hansen från arkitektbyrån Yellon har tagit fram nya fasader och planlösningar. Med dessa lösningar kan man som kund snabbt komma framåt i en process som vanligtvis pågår i månader eller ibland upp till flera år.

År 2012 stod kontor för 22 % av bolagets försäljning vilket är en utveckling i positiv riktning. Det gjorde att man nu har satsat mer tid och pengar på att uppdatera och utveckla gamla och nya kontorsprodukter.
– På senare tid har efterfrågan och försäljningen ökat av kontor och vi kände att det var dags att uppdatera och utveckla nya produkter, säger Kristian Grimsbo som är marknadschef på Flexator. I detta arbete har vi vägt in erfarenheter och synpunkter från tidigare genomförda projekt, samt att vi har passat på att uppdatera produkterna till dagen krav gällande tillgänglighet och energi.

 – De stora vinsterna för våra kunder är att de inte behöver sätta sig med ett vitt papper och börja fundera och rita, utan här kan vi direkt titta på färdiga lösningar och alternativ. Dessutom kan vi börja diskutera kostnader och leveranstider redan vid första mötet. Det är något som vi har märkt att våra kunder uppskattar och själva säger sparar dem mycket pengar, avslutar Kristian Grimsbo

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0