2020-02-20 Ren luft som spar energi och även pengar https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/02/Camfil-Mässa.jpg

Ren luft som spar energi och även pengar

Mingelbild på Camfil. Foto: Camfil
Mässor

Med rätt luftfilter kan du få en god luftkvalitet inomhus och en hälsosam och produktiv innemiljö som spar på energin och därmed pengarna. I slutändan är den bästa, mest energieffektiva lösningen för kunden även den bästa lösningen för planeten.

Daniel Ahlberg på Camfil. Foto: Camfil

Camfils system förbättrar produktiviteten för personal och utrustning, minimerar energianvändningen och gynnar människors hälsa och miljön.
– Camfil är ett stort globalt företag men vi har en stark lokal närvaro i Sverige. Det är jätteviktigt för oss, både miljömässigt för att kunna minska våra transporter men även servicemässigt för våra kunder, säger Daniel Ahlberg på Camfil och fortsätter:

– Vi finns tillgängliga för kunden att hämta produkter på plats och kan erbjuda allt från teknisk kompetens till tips och råd. Förutom våra standardprodukter kan vi även skräddarsy lösningar efter behov. Kom in med din produkt eller dina mått så ska vi se vad vi kan göra!

Stort miljöengagemang

Som ett led i bolagets miljöarbete har stort fokus riktats på att minska spill under produktionsprocessen och att återanvända material.
– Vi erbjuder ramar till våra produkter i både metall och plast. Men vi har satsat lite extra på vår XL-serie, där majoriteten är gjord av återvunnen plast. Hållbarhet och att hitta hållbara lösningar för alla våra produkter och tjänster är en central del av vår verksamhet. 

Fastighetsmässan Malmö 2020

I grund och botten är Camfil ett familjeföretag med starka värderingar som fortfarande idag leder bolaget framåt, med service och kvalité i spetsen. Det och mycket mer kommer man kunna ta del av hos Camfil under Fastighetsmässan i Malmö.

– Vi kommer att visa upp filter och produkter som ofta används i lägenheter. Utöver det kommer vi även ta med luftrenare, säger Daniel Ahlberg och avslutar:

– Vi hoppas att få träffa både nya som nuvarande kunder. Vi träffar gärna kunder som har frågor, vill ha råd eller bara vill ta tillfället i akt. Vi finns på plats för personliga möten och kompetent och teknisk rådgivning. Vi säljer lösningar för alla behov, inte bara enskilda produkter.

    Vill ni ställa ut på mässan – skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en säljare på Fastighetsmässan dig

    Missa inget!

    Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!