2020-02-19 Snabbt och enkelt med EasyClean – den idealiska vattenlåslösningen https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/02/prevex-webben-OK.png

Snabbt och enkelt med EasyClean – den idealiska vattenlåslösningen

Bild: Prevex
Mässor

Oy Prevex Ab, som tillhör den familjeägda KWH-koncernen, har med sitt österbottniska arv skapat en framgångssaga inte bara i Finland, utan även i resten av Europa. Idag kan företaget stoltsera med att vara Europas största producent av vattenlås. På Fastighetsmässan i Malmö kommer Prevex bland annat visa upp det marknadsledande systemet EasyClean.

– Fastighetsmässan är en viktig plattform för oss. Där får vi chansen att visa upp våra produkter och träffa våra kunder personligen. Mässan är ett väldigt bra forum för att träffa allt från beslutsfattare, konstruktörer till hantverkare, säger Stefan Skoogh, försäljningschef i Sverige.

Bild: Prevex

I Prevex monter F:28B kommer besökare kunna ta del av vattenlåslösningen EasyClean, marknadens smartaste vattenlås.

– Vi kommer att genomföra live-demonstrationer för att visa hur installationen går till. Därtill kommer det också att finnas möjlighet för den som vill att själv pröva på hur enkel EasyClean är i funktion. På endast 20 sekunder putsar man vattenlåset. Det är väldigt lätt och smidigt utan risk för läckage eller vattenskador, säger Stefan Skoogh. EasyClean underlättar för konsumenter, hyresvärdar, samt även för hotell- och vårdbranschen.

En enklare vardag

Förhoppningarna inför mässan är möjligheten att få upplysa och väcka intresse för produkten hos fastighetsägare. Det finns en enklare vardag som väntar där ute och det vet inte alla om, berättar Stefan.
– Varje gång vi är ute på mässor eller liknande event träffar vi människor som aldrig har sett en liknande lösning. Vi vill visa hur lätt det kan vara, speciellt för fastighetsägare, att underlätta skötseln av badrum. Kom och ta del av marknadens smartaste vattenlås! EasyClean gör vardagen enklare för alla.

    Vill ni ställa ut på mässan – skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en säljare på Fastighetsmässan dig

    Missa inget!

    Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!