2020-02-19 Svedbergs 100 år! https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/02/svedbergs-webb.jpg

Svedbergs 100 år!

Bild: Svedbergs
Mässor

Svedbergs grundades 1920 och har sedan 1962 tillverkat kvalitetsprodukter för badrum. Idag är företaget marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och kommer på Fastighetsmässan i Malmö dela med sig av både nyheter som omtyckta klassiker i samband med sitt 100-års jubileum.

Hanna Westman på Svedbergs. Bildkälla: Svedbergs

Fastighetsmässan Syd är mötesplatsen för hållbara lösningar bland annat inom drift, underhåll, energi och förvaltning med de senaste trenderna i fokus.
– Malmömässan är viktig för oss av flera anledningar. I höstas tillträdde jag som projektsäljare i region Syd, tillsammans med min anställning har Svedbergskoncernen gjort stora satsningar i utveckling av digitala verktyg som ny hemsida samt planeringsverktyg. För oss blir deltagandet på Fastighetsmässan i Malmö ett startskott på en regional satsning med ökad närvaro samt en förbättrad service mot kunderna, berättar Hanna Westman på Svedbergs.

Skräddarsytt för fastighet

På Fastighetsmässan i Malmö kommer besökare kunna ta del av allt vad Svedbergs innebär i monter F:28.

– Vi kommer visa vår bredd i vårt sortiment, blandat med några av årets nyheter för just fastighetsbranschen. Flexibla duschväggar för trånga våtutrymmen, möbler i varierade bredder och djup, vår kommod och spegelskåp i plåt som är helt outstanding, INTRO. Kanske kan vi locka till nyfikenhet när vi säger att vi produktutvecklar INTRO as we speak! Vi kommer att kunna tillgodose många fler önskemål framöver. Vi kommer också att visa vår stora digitala satsning med Svedbergs duschstudio och uppdaterad hemsida.

Ständig utveckling och en stark önskan om att röra sig framåt är centrala värdeord i Svedbergs arbete.

– Det är viktigt att erbjuda produkter samt lösningar som marknaden efterfrågar vilket vi givetvis hoppas leder till att fler väljer att jobba tillsammans med oss på Svedbergs. I den digitala satsningen är målsättningen att hjälpa våra kunder och förenkla deras vardag genom en hemsida där det är lätt att hitta den information man söker, säger Hanna Westman och avslutar:

– På Fastighetsmässan hoppas vi på att möta gamla som nya kontakter. Vi hoppas på ett varmt mottagande av våra nyhetslanseringar och på ett gott häng i vår monter. Ses vi där?

    Vill ni ställa ut på mässan – skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en säljare på Fastighetsmässan dig

    Missa inget!

    Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!