2019-09-23 5 snabba på Fastighetsmässan https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/09/svedbergs-fastighetsmassan-2019-jessica-nejman.png

5 snabba på Fastighetsmässan

Tv Thorbjörn Brorsson, Key account manager på Svedbergs, i montern under Fastighetsmässan och pratar med kunder. Foto: Jessica Nejman
Mässor

Branschaktuellt pratade med Thorbjörn Brorsson, Key account manager på Svedbergs. och tog tempen med 5 snabba frågor på Fastighetsmässan i Göteborg.

1. Hur har ni upplevt Fastighetsmässan i Göteborg?

– VI hade en jättebra start på mässan. Det var lite lugnare på morgonen, sen flöt det på under dagen. Under andra dagen märkte vi av än mer besökare, så det har gått riktigt bra.

2. Vad tycker ni om Åbymässan som ny arena för Fastighetsmässan?

– Den känns riktigt bra. Anledningen till varför vi valde att vara med i Göteborg var att få lite av en nystart på en ny arena. Jag är övertygad om att det förhöjer upplevelsen för alla som är här, utställare som besökare.

3. Har Fastighetsmässan mött era förväntningar kring nätverkande, kundmöten och nya projekt?

– Ja visst har det varit så. Framförallt har vi fått träffa dem som jobbar med våra produkter och fått jättebra feedback om vad som fungerar eller vad som kan förbättras. Vi träffar ju alla i ledet här på Fastighetsmässan, från installatören till beslutsfattaren. Det är en styrka, att mässan samlar alla på ett och samma ställe.

4. Vad visar ni upp i er monter?

– Framförallt har vi valt att lyfta en möbelserie i zinkplåt – Intro. Det är en av våra senaste möbelserier där vi har lagt stort fokus på att integrera behoven hos våra kunder med design och användarvänlighet. Sen visade vi även upp två olika duschlösningar i Skogaserien, en vikmodell som passar bra in i mindre utrymmen. Samt en variabel duschlösning för hörnmontering.

5. Sist men inte minst, vad blir nästa mässa för er?

– Det stora eventet nästa år är Nordbygg. Den som ligger lite närmare i tiden är Fastighetsmässan i Malmö. 

    Vill ni ställa ut på mässan – skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en säljare på Fastighetsmässan dig

    Missa inget!

    Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!