2019-08-15 Aktiviteter på mässan https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/08/travet-webb.jpg

Aktiviteter på mässan

Travet på Åby. Foto: Pixabay / cc / Varga
Mässor

Fastighetsmässan i Göteborg bjuder utöver utställargolvet och seminarieprogrammet på olika aktiviteter.

  1. Västsveriges smartaste fastighet

Priset kommer delas ut till en fastighet som har gjort ett avtryck och som ur alla perspektiv har byggts med en stark framtidsvision. Fastigheten är hållbar, energieffektiv, har nytänkande teknik och skapar en användarvänlighet för människorna som vistas i fastigheten. En fastighet som är byggd för framtidens utmaningar. 

2. Proptech Area med nya innovativa tjänster och geniala tekniker

På Fastighetsmässans Proptech Area presenteras innovativa start-ups och deras produkter och tjänster anpassade för hela fastighetsbranschen. Proptech Area på Fastighetsmässan presenteras i samarbete med #greenUps.

3. Bostadsrätt i fokus med Sveriges BostadsrättsCentrum

Under två halvdagar kommer SBC ha speciellt utformade seminarier för aktiva inom en bostadsrättsförening. De berör ämnen som till exempel ekonomi, ombyggnationer och olika juridiska frågor.

4. Djupdyk i fasader, säkerhet och tekniska brister för att undvika dyra misstag

Torsdag 5 september bjuder RISE in till ett seminarium om renovering och ombyggnad. Ämnen som berörs är fasader och puts, cellplast i fasader, brandrisker och krishanteringar, planering för fönsterbyten, ljud, inbrott och säkerhetsdörrar.

5. Hissförbundet ger er svaren på hur ni höjer er fastighets värde

Den 5 september bjuder Hissförbundet till ett frukostseminarium runt om hissar. Seminariet fokuserar på frågor kring underhåll, tillgänglighet och energi, tre områden där fastighetsägare kan både spara pengar och öka fastighetens attraktivitet.

6. Utbilda dig till Energibyggare för ett mer hållbart samhälle

Den 31 december 2020 ska alla nya byggnader i Sverige vara nära-noll-energibyggnader. Är du fastighetsägare eller aktiv i byggprocessen? Här är utbildningen som ger dig och dina medarbetare grundläggande kompetens inom energieffektivt byggande och installation.

Utbildningen Energibyggare riktar sig till byggnadsarbetare och installatörer. Den är uppdelad i flera interaktiva moduler som totalt tar cirka fyra timmar att gå igenom. Du får grundläggande kunskaper i ämnen som fukt, värmeisolering, byggnaden som system, lufttäthet och installationer.

Vill ni ställa ut på mässan – skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en säljare på Fastighetsmässan dig

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!