2019-08-15 Fastighetsmässan 4-5 september https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/08/philip-erdtman-massa.jpg

Fastighetsmässan 4-5 september

Mingelbild från Fastighetsmässan. Foto: Philip Erdtman
Mässor

Nu är det inte långt kvar! Om bara några veckor drar Fastighetsmässan i Göteborg igång och ingen mindre än Fastighetsdirektören för Göteborg stad Martin Öbo tillsammans med projektledare Petra Wohner samt Björn Marklund från Mölndals stad inviger mässan.

– Fastighetsmässan är en återkommande mötesplats som jag uppskattar mycket. Mässans signum är både bredd och djup inom flera av de frågor som berör och har betydelse för oss som verkar inom bygg, exploatering och förvaltning av fastigheter. Fastighetsmässan har även visat sig vara en uppskattad mötesplats där branschens olika aktörer på ett avspänt men samtidigt professionellt sätt kan resonera och diskutera pågående projekt, gemensamma utmaningar och även nya samverkansprojekt och nya samverkanskonstellationer, säger Fastighetsdirektören för Göteborg stad Martin Öbo.

Hoppas på inspiration i regionen och fortsatt samarbete.
– Mina förhoppningar är att mässdeltagarna får med sig många inspel och mycket inspiration från mässan. Förutom möjligheten att både bredda och fördjupa sina kunskaper hoppas och tror jag att man får många goda möjligheter att mingla och samverka och resonera med branschkollegor, samarbetspartners – befintliga som nya – samt att man efter mässan känner sig såväl upprymd och engagerad för fortsatta projekt och möjligheter i vår fantastiska region här i Västsverige.

Slutligen, varför tycker du att man ska besöka mässan?

– Fastighetsmässan är mötesplatsen för Dig som verkar inom fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning i ett bredare perspektiv. Att besöka mässan är en av höstens givna höjdpunkter där vi tillsammans får en bredare och djupare kunskap om var branschen står idag och vad som skymtar bakom krönet. Att inte gå på Fastighetsmässan vore ett stort misstag; Du missar viktig omvärldsbevakning och förlorar en unik möjlighet att därutöver odla befintliga och nya affärskontakter. Västsverige är på fortsatt frammarsch och vi behövs alla tillsammans för att skapa den bästa stadsutvecklingen och fastighetsutvecklingen – vi ses väl på Fastighetsmässan i Göteborg?

Fastighetsmässan är en bred plattform, här finns möjligheter för dig som vill ha fler marknadsandelar, nya leads och partners eller stärka ett varumärke. Här möts samtliga i näringskedjan, från beslutsfattare från hela fastighetskedjan, återförsäljare, konkurrenter och kollegor.

Bred plattform för nätverkande

Det finns ett fåtal montrar kvar. När du som utställare kommer till mässan är montern redan uppbyggd. Det finns digitala verktyg till förfogande och utöver det bjuder mässan bland annat på ett fullspäckat seminarieprogram. Branschaktuellt har intervjuat några av talarna, du kan läsa mer här.

Vill ni ställa ut på mässan – skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en säljare på Fastighetsmässan dig

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!