2019-03-08 “Vår bredd gör oss vassa” https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/03/interoc-fastighetsmassan-webb.jpg

“Vår bredd gör oss vassa”

Richard Hellström på Interoc med kollegan Maftuna Turdieva. Foto: Jessica Nejman
Richard Hellström på Interoc med kollegan Maftuna Turdieva. Foto: Jessica Nejman
Mässor

Interoc ställer också ut på Fastighetsmässan i Kista, Stockholm (monter L07). Bolaget beskriver sig själva som byggföretaget som ger dig både specialisten och helhetslösningen. Allt från projektering till utförande av arbeten – hela vägen från start till mål.

På årets upplaga av Fastighetsmässan visar Interoc upp sin styrka gemensamt som koncern.

– Vi har temat Superkrafter, berättar Richard Hellström, kalkylansvarig samt projektledare på Interoc Fasad. Vi vill visa på den styrkan vi har genom våra många specialistkompetenser under samma tak.

– Det är vår bredd inom koncernen som gör oss vassa. Vi kan ta oss an allt från fasad till vvs-installation och mycket mer. Interoc sticker ut lite i mängden som byggspecialister i samverkan helt enkelt.

På Fastighetsmässan möter Interoc ett blandat klientel, allt från fastighetsägare till fastighetsskötare.

– Det är lite blandat. Det finns mycket leverantörer också. Hittills har det varit givande och vi har fått in en del nya möjligheter till samarbeten.

100 % nöjda kunder

Hellström berättar också lite om koncernens vision framåt.

– Vi har en ambition som koncern att vi 2021 ska omsätta 1 miljard kronor. Detta mål innefattar att vi alltid ska få nöjda och återkommande kunder samt ha trygga, kundorienterade och välmående medarbetare. Våra projekt ska även alltid nå uppsatt lönsamhet samt kvalité.

www.interoc.se

Vill ni ställa ut på mässan – skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en säljare på Fastighetsmässan dig

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!