2019-03-08 Totalleverantör med fokus på helheten https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/03/cemi-fastightesmassan-webb.jpg

Totalleverantör med fokus på helheten

Tv Per Hedström, CEMI samt kollegor Johannes Hedström och Frej Jansson. Foto: Jessica Nejman
Tv Per Hedström, CEMI samt kollegor Johannes Hedström och Frej Jansson. Foto: Jessica Nejman
Mässor

På Fastighetsmässan hittar vi Cemi i monter F14 som berättar om sina tjänster inom Fastighetsförvaltning, Utemiljö, Badanläggningar samt Bygg och hantverk.

Per Hedström från Cemi beskriver mässan som intressant och att de redan har lyckats knyta nya kontakter. Under årets upplaga av Fastighetsmässan i Kista, Stockholm berättar de om Cemi i sin helhet och fokuserar på bolagets bredd som möjliggör skräddarsydda helhetslösningar för sina kunder.

– Vi pratar om Cemi som en totalleverantör inom fastighetsförvaltning, inre och yttre underhåll och även fört dialog kring drift av bad- och simhallar där Cemi är den största aktören i Sverige. Vi har även pratat mycket om vår ekonomiska förvaltning samt hyresadministration.

Det som just skiljer Cemi från sina konkurrenter är delvis företagskulturen och vårt kundtänk, berättar Per.

– Vi har ett synsätt där vi finns till och växer tillsammans med våra kunder och deras behov. Det innebär att vi hela tiden får nya uppdrag inom befintliga uppdrag. Samtidigt växer vi också kompetensmässigt med våra kunders ökande behov.

Ett bra exempel på detta är bland annat Cemi:s Bygg- och hantverksavdelning som helt och hållet har växt fram i samband med kundförfrågningar och behov.

Heta trender

När Hedström sen kommer in på marknaden i sig och utvecklingen ser han en ökande trend där kunderna vill ha dynamisk förvaltning med möjligheten att se över förvaltningen i realtid.

– Det underlättar enormt för kunden att hela tiden kunna se fastighetsförvaltningen i realtid för att kunna erhålla korrekt information inför löpande beslut.

Framåt vill Cemi fortsätta utveckla sina tjänster och växa dynamiskt samt organiskt med sina kunder.

– Framförallt är vi och förblir lyhörda för våra kunders behov och önskemål.

 

www.cemi.se

Vill ni ställa ut på mässan – skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en säljare på Fastighetsmässan dig

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!