2019-03-06 Veberöds Ställningsmontage: ”STIB Auktorisation är ett kvalitetsstämpel” https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/03/veberods-webb.jpg

Veberöds Ställningsmontage: ”STIB Auktorisation är ett kvalitetsstämpel”

Genrebild. Foto: Veberöds Ställningsmontage
Genrebild. Foto: Veberöds Ställningsmontage
Mässor

Veberöds Ställningsmontage
Jimmy Andersson, vd

Veberöds Ställningsmontage grundades av familjen Andersson 2008 och levererar kompletta lösningar inom byggnadsställningar. Sedan starten har bolaget haft en god tillväxt och består idag av 32 anställda inom företaget. Veberöds bygger till såväl ROT-objekt som till nyproduktion.

Varför valde ni att STIB-auktorisera er?

– Att bli STIB Auktoriserad ställningsentreprenör var ett led i vårt kvalitetsarbete. Först och främst för att höja ribban i hela organisationen – att komma upp ett steg och se till att vi har det som krävs att bedriva de här typen av verksamhet. Vi kan stoltsera med att vi är ett auktoriserat företag.

Vad har STIB Auktorisation betytt för er i praktiken?

– Vi får en fördel hos kunderna då vi anses vara mer seriösa och betrodda. STIB Auktorisation är ett kvalitetsstämpel – det betyder att vi kan leverera det vi säger.

Vad är den största utmaning i ställningsbranschen?

– Det är svårt att hitta montörer med kompetens och erfarenhet idag. Återväxten på nya montörer bland unga tjejer och killar, är svår. En annan utmaning är konkurrens på lika villkor – det är viktigt att kontrollera marknaden. Det blir också i sin tur ett kvitto för kunden att STIB Auktoriserade ställningsentreprenörer är externt kontrollerade.

Varför ska ställningsentreprenörer auktorisera sig?

– Det är en självklarhet för att höja sin kompetens och säkerhetsarbetet inom bolaget. Det är för branschens skull – alla borde arbeta för en höjande branschstandard.

Vill ni ställa ut på mässan – skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en säljare på Fastighetsmässan dig

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!