Upptäck Sydsveriges skarpaste logistikarena

Logistiken utvecklas ständigt och ny teknik skapar kontinuerligt nya möjligheter. Logistics & Automation är Sveriges senaste tillskott av logistikmässor, framtagen för att bättre matcha branschens snabba utveckling.

På Logistics & Automation visas den senaste tekniken inom in­tralogisk och effektiva logistiklösningar. Här kan ni ta marknadsandelar, träffa nya kunder och stärka banden till era befintliga kontakter. Gör en säker investering för era framtida affärer och visa marknaden att ni är en viktig spelare att räkna med i framtiden.

Säkerställ din plats i utvecklingen
På Logistics & Automation gör vi det enkelt för dig, vi samlar allt du behöver veta för att inte gå miste om avgörande möjligheter för framtiden. Ta del av produktnyheter, innovationer, utbildning, inspiration och investeringsmöjligheter som säkerställer att du håller rätt kurs i utvecklingen.

Uppdateras inom det senaste från branschen
På Logistics & Automation gör vi det enkelt för dig att ta reda på allt som är hett just nu och djupdyka i vad som är på gång på marknaden. Under två intensiva dagar samlar vi produktnyheter, trendanalytiker, forskare, innovation och mängder av ledande leverantörer och heta uppstickare för att ge dig en inblick i branschens framtid.

Utbildas av ett fullspäckat seminarieprogram
Våra seminariepunkter innehåller allt ifrån de senaste forskningsrönen till imponerande Case ifrån branschledande företag. Vår målsättning är att du ska känna dig inspirerad och boostad med mängder av ny kunskap efter ett besök hos oss. Och som grädden på moset – Hela programmet är kostnadsfritt för dig som besöker oss

Utbyt ovärderliga kontakter & gör affärer
Vi tror på det fysiska mötet och vi vet att rätt kontakter i rätt kretsar är A och O för att lyckas. På Logistics & Automation erbjuder vi nätverksträffar och branchmingel för att du ska kunna utöka ditt kontaktnät!

Upplev nya produkter och tjänster
Inget går upp emot att ta del av nyheter i verkligheten. På mässan kan du klämma och känna på produkter, se demonstrationer och uppleva helheten av en nylanserad tjänst.

    Vill ni ställa ut på mässan – skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en säljare på Fastighetsmässan dig