LogistiklägeSLP köper ytterligare logistikfastighet i Nässjö
19/12/2021 1min lästid

SLP köper ytterligare logistikfastighet i Nässjö

19/12/2021 1min lästid
SLP köper ytterligare logistikfastighet i Nässjö

Foto: SLP

Med ett fastighetsvärde på cirka 127 miljoner och en uthyrningsbar yta på 18 231 kvadratmeter som genererar ett hyresvärde om 7,4 miljoner, utgör fastigheten SLP:s sjätte förvärv i Nässjö.

Tura Scandinavia AB har sitt logistikcenter inom fastigheten och tecknar i samband med förvärvet ett 10-årigt hyresavtal med SLP. Säljaren ingår i samma koncern som hyresgästen (sale and lease back). Det framgår av ett pressmeddelande från SLP.

– Det är roligt att vi kan fortsätta att växa i Nässjö och därmed ytterligare stärka vår position på marknaden. Tura Scandinavia AB är en stabil och attraktiv hyresgäst och vi är glada över att bli ägare till detta moderna logistikcenter, kommenterar Peter Strand, vd i SLP.

Tura Scandinavia AB är en nordisk distributör som erbjuder återförsäljare tillbehör inom Audio, Video, Mobil, Data, Foto, TV, Gaming och SDA.

– Genom överlåtelsen av vårt logistikcenter till SLP får vi möjlighet att ännu tydligare fokusera på vår kärnverksamhet. Vi är övertygade om att vi har hittat en bra långsiktig fastighetsägare som kommer att förvalta vår anläggning på ett mycket bra sätt, säger Pär Eriksson, styrelseledamot på Tura Scandinavia AB.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!