LogistiklägeSLP köper logistikfastighet i Helsingborg
25/10/2021 1min lästid

SLP köper logistikfastighet i Helsingborg

25/10/2021 1min lästid
SLP köper logistikfastighet i Helsingborg

SLP Aggregatet 2 Helsingborg. Bildkälla: SLP

Kyld yta om drygt 7 000 kvadratmeter.

SLP har ingått avtal om förvärv av fastigheten Aggregatet 2 i Helsingborg. Fastigheten ligger precis intill ICA:s centrallager på Långeberga. Förvärvet görs i bolagsform och har tillträtts av SLP, enligt ett pressmeddelande.

Fastigheten har en total uthyrningsbar kyld yta om drygt 7 000 kvm, med potentiell möjlighet till ytterligare byggnation inom fastigheten. Fastigheten är fullt uthyrd med en genomsnittlig hyresduration om 4,5 år.

– Fastigheten har ett extremt bra logistikläge utmed E6:an strax söder om E4-korset mot Stockholm. Hyresgästerna är stabila företag som ger oss ett bra kassaflöde över tid. Dessutom ser vi fin potential i att kunna förädla fastigheten, gärna tillsammans med någon av de befintliga hyresgästerna, säger Peter Strand, VD på SLP.

– Vi har ägt fastigheten sedan den byggdes och vet att SLP kommer att förvalta den väl. SLP har varit snabba, smidiga och proffsiga genom hela försäljningsprocessen vilket vi såklart uppskattar och är glada för, kommenterar Mustafa Cicek.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!