LagerNy anläggning skapar arbetstillfällen i Mölndal
27.10.2021 10:22 5 min lästid

Ny anläggning skapar arbetstillfällen i Mölndal

27.10.2021 10:22 5 min lästid

Pressbild på 24Storage i Mölndal

Beräknas innebära fler än 200 sysselsatta personer.

Malin Rothenborg
0

Den 28 oktober öppnar en ny förrådsanläggning med fler än 700 förråd i Mölndal. Anläggningen beräknas innebära fler än 200 sysselsatta personer, meddelar 24Storage i ett pressmeddelande.

Under torsdagen öppnar 24Storage sin nya förrådsanläggning i Mölndal. Förrådsfastigheterna fungerar numera inte bara som förvaring för privatpersoner utan används även till stor del som bas av nya startup-företag inom flera olika branscher. En utveckling som ger effekter på arbetsmarknaden.

– Förråden har gått från att bara vara en enklare förvaring av bohag till att bli en smart lösning för nystartade företag. De flesta är företag med små verksamheter inom handel, service och tjänster. Företag som idag, tack vare digitala verktyg, kan vara ute på fältet mestadels av tiden. För dessa är förråden en smart och flexibel lagerlösning som hjälper dem att växa, säger Fredrik Sandelin som är VD på 24Storage.

Förrådsfastigheten i Mölndal innefattar över 700 förråd vilket innebär fler än 200 sysselsatta personer baserat på en översiktlig beräkning för de typiska företagen inom de branscher som hyr förråd. Detta enligt en rapport av 24Storage.

– Förråden stärker den lokala ekonomin och skapar utveckling. Vi är mycket glada att genom förråd bidra till utvecklingen av Mölndal, då hela Storgöteborg är en viktig marknad för både oss och våra kunder, avslutar Fredrik Sandelin.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!