KarriärEva Aspengren utsedd till ny CFO för Tyréns
18/01/2022 1min lästid

Eva Aspengren utsedd till ny CFO för Tyréns

18/01/2022 1min lästid
Eva Aspengren utsedd till ny CFO för Tyréns

Eva Aspengren. Pressbild/Tyréns.

Eva Aspengren, som närmast kommer från en befattning som CFO för WSP Norden tillträder rollen som ny CFO för Tyréns Group i maj 2022.

Eva Aspengren har utsetts till CFO och medlem av koncernledningen för Tyréns Group. Eva beskrivs ha mångårig erfarenhet av ledande befattningar inom ekonomi och finans i internationella tjänsteföretag som Cap Gemini och WSP.

– Jag är mycket glad att välkomna Eva till Tyréns. Hon tillför både stor branscherfarenhet från framgångsrika, globala företag och kvalificerad kompetens inom investeringar, finansiell rapportering och internationella förvärv. Jag ser fram emot hennes bidrag till Tyréns fortsatta utveckling och tillväxt, säger CEO Johan Dozzi.

Med en uttalad strategi för tillväxt, är värdeskapande innovation, digitalisering och finansiell kapacitet högt prioriterade frågor för bolaget.

– Tyréns är ett spännande företag med hög kompetens och en stark, cirkulär affärsmodell. Kombinationen av goda kundrelationer, ett högt medarbetarengagemang, en stark innovationsförmåga och en långsiktig ägare i form av Sven Tyréns Stiftelse, ger fantastiska förutsättningar att bygga framtidens hållbara samhälle. Det ska bli väldigt roligt att ansluta till teamet, säger Eva Aspengren.

Eva Aspengren tillträder sin tjänst 1 maj.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!