KarriärLämnade lyxbyggaren – här är säljchefens nya jobb
13/01/2022 1min lästid

Lämnade lyxbyggaren – här är säljchefens nya jobb

13/01/2022 1min lästid
Lämnade lyxbyggaren – här är säljchefens nya jobb

Ulrika Stålberg. Foto: Pressbild

Oscar Properties försäljningschef slutar efter fem år för att kliva in på proptech-startup.

Ulrika Stålberg, tidigare försäljningschef på Oscar Properties, tillträder under januari i år rollen som Head of Sales på det svenska proptech-bolaget wec360°. Stålbergs uppgift blir att leda och utveckla kundrelationerna för företagets tjänster mot bygg- och fastighetsbranschen i Skandinavien.

Ulrika Stålberg har 25 års erfarenhet av bostadsbranschen, senast som försäljningschef och del av koncernledningen på Oscar Properties, där hon varit sedan 2017. Dessförinnan har Ulrika haft andra tjänster, bland annat som försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling och säljansvarig på Skanska.

“Vi är jätteglada att kunna välkomna Ulrika som
Head of Sales till wec360°. Ulrika har en spännande bakgrund och erfarenhet för att fullt ut förstå våra kunders behov och utmaningar. Hon kommer in i ett spännande läge där vi skalar upp med nya tjänster på en marknad som hon kan utan och innan”, säger Tomas Jenneborg, vd för wec360°.

“Det här är ett superspännande uppdrag. Det är lätt att se hur wec360°’s tjänster flyttar fram positionerna för byggbranschen online. Jag ser fram emot att få använda min erfarenhet till att utveckla de mycket fina relationer som bolaget redan har”, säger Ulrika Stålberg.

Ulrika kommer att utgå från bolagets nya kontor i gamla Arkitekturskolans byggnad i Stockholm.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!