KarriärKonsult blir ny vd för Peabs dotterbolag
16/12/2021 1min lästid

Konsult blir ny vd för Peabs dotterbolag

16/12/2021 1min lästid
Konsult blir ny vd för Peabs dotterbolag

Staffan Gustavsson blir nyvvd för ATS Kraftservice. Fotograf: Mette Ottosson

Staffan Gustavsson blir ny vd för ATS Kraftservice. Han har det senaste året arbetat som konsult för bolaget, men tar nu plats som ordinarie vd från och med början av 2022.

Charlotta Brändström, affärsområdeschef Peab Anläggning, är nöjd över rekryteringen

– Jag är mycket glad över att få välkomna Staffan som vd till ATS Kraftservice. Med Staffans långa erfarenhet från branschen, både från beställar- och entreprenadsidan, är jag övertygad om att han kommer att fortsätta driva ATS Kraftservice mot uppställda mål och tillsammans med alla medarbetare bidra till att trygga elförsörjningen i stora delar av Sverige, säger hon i en kommentar.

Staffan startade sin bana som montör och har sedan dess arbetat på flera av entreprenadbolagen i branschen, bland annat på Vattenfall Service i olika ledande positioner. 2018 startade han ett eget konsultföretag och har sedan våren 2021 arbetat åt ATS Kraftservice.

– Jag är glad över att ha fått förtroendet och är ödmjuk inför uppgiften att tillsammans med medarbetarna fortsätta utveckla ATS. Behovet av att säkra elnäten i Sverige är stor och ATS är en viktig aktör som bidrar till denna utveckling, säger Staffan.

ATS Kraftservice, ett entreprenadbolag som erbjuder tjänster inom kraft- och eldistributionsutbyggnad, grundades 1993 och är sedan 2006 ett helägt dotterbolag i Peab.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!