KarriärNy transportchef på Widriksson Logistik
10/01/2022 1min lästid

Ny transportchef på Widriksson Logistik

10/01/2022 1min lästid
Ny transportchef på Widriksson Logistik

Mikael Karlborg Hedrén. Pressbild: Widriksson Logistik

Mikael Karlborg Hedrén har haft flera ledande roller inom transport och HR. Hans främsta uppdrag som transportchef blir att leda fältteamet med gruppchefer och chaufförer samt säkerställa hög kvalitet i leveranserna.

I samband med att Widriksson Logistik har vuxit har den tidigare rollen som operativ chef delats upp i två separata befattningar; logistikchef och transportchef. Våren 2021 utsågs Tomas Grönkvist till logistikchef, enligt ett pressmeddelande från Widriksson Logistik.

Karlborg Hedrén kommer att ingå i ledningsgruppen och leda fältteamet med gruppchefer och chaufförer, samt ansvara för utförandet av leveranserna utifrån kundernas och företagets krav.

Han kommer närmast från en roll som depåchef på Keolis och har haft flera ledande roller inom transport och HR.

– Mikael har gedigen ledarerfarenhet och vet hur det är att jobba med personalintensiv verksamhet i stressig storstadsmiljö. Han är duktig på att skapa engagemang och jag är övertygad om att han kommer att bidra till att stärka Widrikssons värderingar och vår position som ledande aktör inom last mile-logistik, säger Johan Nyblom, vd på Widriksson Logistik.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!