KarriärTung direktörsrekrytering till Akademiska Hus
20/01/2022 1min lästid

Tung direktörsrekrytering till Akademiska Hus

20/01/2022 1min lästid
Tung direktörsrekrytering till Akademiska Hus

Anna Alsborger. Foto: Hemfosa

Anna Alsborger har en lång erfarenhet från olika chefspositioner inom samhällsbyggnadsbranschen och kommer närmast från egen verksamhet.

Anna Alsborger tillträder som fastighetsdirektör för Akademiska Hus den 1 februari och kommer även att ingå i företagsledningen. Hon är utbildad civilingenjör och har tidigare haft ledande befattningar på Hemfosa och Hemsö. Dessförinnan var hon verksam på Kungsleden, Catella och Ernst & Young. Alsborger har också styrelseuppdrag i Internationella Engelska Skolan. Det framgår av ett pressmeddelande från Akademiska Hus.

– Jag är glad över att välkomna Anna till Akademiska Hus. Med sitt goda ledarskap och gedigna erfarenhet av att arbeta med samhällsfastigheter, kommer hon att kunna bidra med mycket i det spännande utvecklingsskede som vi befinner oss i, säger Caroline Arehult, vd för Akademiska Hus.

– Utbildning ligger mig varmt om hjärtat och jag ser fram emot att tillsammans med Akademiska Hus medarbetare och kunder fortsätta utvecklingen av attraktiva kunskapsmiljöer och campus. Jag lockas också av att arbeta för ett bolag som både kan och vill göra skillnad på hållbarhetsområdet, säger Anna Alsborger.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!