Infrastruktur Flyg
2 min lästid

Ny vd för flygbolaget BRA

21:a juni 2021, 11:25
Ny vd för flygbolaget BRA
Ulrika Matsgård. Foto: Jonas Borg
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Efter drygt två år i flygbolaget lämnar Geir Stormorken vd-rollen. Han ersätts av BRAs kommersiella chef Ulrika Matsgård som tillträder 1 juli.

Ulrika Matsgård har en lång bakgrund från ledarroller inom IT-/telekombranschen och anställdes som kommersiell chef i BRA hösten 2017. Under sina år i bolaget har hon varit drivande i utveckling av bolagets affär, varumärke, kundnöjdhet, organisation, digitalisering och effektivisering.

– Jag är enormt glad, tacksam och så klart ödmjuk inför att ha fått förtroendet att leda det här fina bolaget vidare i ett läge där mycket efter pandemin är ett oskrivet blad. Men det är också det jag ser mest fram emot, att tillsammans med alla fantastiska kollegor finna vägen för hur vi skall bli ännu bättre på att ta hand om våra kunder och deras resebehov nu och framåt. Det starka kundfokuset, den höga flexibiliteten med nedslimmad kostnadsnivå och den tydliga gedigna hållbarhetsstrategin vi har med oss ut ur krisen är några exempel på varför jag känner att vi har alla möjligheter att lyckas” säger Ulrika Matsgård.

När COVID-19 slog till tvingades flygbolaget ingå en formell företagsrekonstruktion som avslutades i september 2020. Den 12 maj återstartade BRA flygverksamheten igen och resultatet så här långt har överträffat förväntningarna skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0