2018-05-15 VD lämnar tågjätten https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2018/05/jan-kilstrom-green-cargo.jpg

VD lämnar tågjätten

Jan Kilström, VD Green Cargo. Bildkälla: Green Cargo
Jan Kilström, VD Green Cargo. Bildkälla: Green Cargo
Infrastruktur
Järnväg
Green Cargos VD väljer, att efter fem år, nu lämna sitt uppdrag. 

Jan Kilström att lämna bolaget för ett nytt VD-uppdrag, som han tillträder under hösten.

”Spännande erbjudande”

– Jag har trivts fantastiskt bra på Green Cargo och är väldigt stolt över allt vi har presterat. Vi har under de här åren åstadkommit en stark resultatförbättring i bolaget. Men, jag har fått ett spännande erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Exakt vad jag ska göra kan jag inte säga idag, säger VD Jan Kilström i ett pressmeddelande.

– Med sitt engagemang och driv har Jan Kilström gjort ett mycket bra arbete med att utveckla Green Cargo och hantera de utmaningar företaget ställts inför. Han har på ett betydande sätt bidragit till den kraftiga resultatförbättring och omstrukturering av bolaget till en mer effektiv organisation. Jag respekterar hans beslut att nu lämna för att börja en ny fas i sitt professionella liv och från styrelsens sida vill vi tacka honom för alla hans insatser, säger styrelseordförande Jan Sundling.

”Rätt tid för mig att lämna”

– Det är med visst vemod jag nu väljer att lämna Green Cargo efter så många år, men det här är rätt tid för mig att lämna och låta ett nytt ledarskap styra bolaget i sin fortsätta utveckling. Jag vill tacka styrelsen för deras förtroende, men framför allt vill jag tacka alla fantastiska medarbetare på Green Cargo, avslutar Jan Kilström.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!