Industri
1 min lästid

Stålbolaget Novako anställer ny CFO

1:a mars 2023, 13:07
Stålbolaget Novako anställer ny CFO
Erik Bohman. Bildkälla: Novako.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Han börjar sin nya roll den 6 mars, 2023. Erik Bohman är välkänd på Ovako då han började sin karriär i företaget redan 2011 och stannade i nio år i olika ledande befattningar.

Han har varit chef för affärsutveckling, ansvarig för Cromax-enheterna, chef för affärsområdet Hällefors och senast som VD för affärsområdet Hofors.

Imponerad av utvecklingen

Erik Bohman kommer närmast från H2 Green Steel där han haft rollen som EVP för affärsområdet Boden.

– Jag ser mycket fram emot att välkomna Erik tillbaka till Ovako och koncernledningsgruppen. Under sina många år i branschen och genom sina tidigare roller på Ovako har Erik fått en omfattande och djup förståelse för vår affär och verksamhet. Jag ser det som ett gott tecken att han vill återvända till Ovako! säger Marcus Hedblom, VD och koncernchef på Ovako

–  Det känns fantastiskt att vara tillbaka! Jag är imponerad av den utveckling Ovako gjort sedan jag slutade, för nästan tre år sedan. Det är ett annat bolag idag, men människorna är precis så vänliga och professionella som jag minns. Efter att ha tillbringat en tid utanför bolaget hoppas jag kunna bidra med nya ögon till Ovakos framtida utmaningar, säger Erik Bohman CFO på Ovako.

#h2 green steel #novako
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0