2020-06-01 Ny ordförande i Skogforsk https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/06/stora-enso-skogforsk-martin-holmgren.jpg

Ny ordförande i Skogforsk

Martin Holmgren, VD Stora Enso Skog och Senior Vice President på Stora Enso Wood Supply Sweden. Bildkälla: Skogforsk
Martin Holmgren, VD Stora Enso Skog och Senior Vice President på Stora Enso Wood Supply Sweden. Bildkälla: Skogforsk
Affär & Karriär
Papper & Massa

Martin Holmgren, vd Stora Enso Skog och Senior Vice President på Stora Enso Wood Supply Sweden, har utsetts till ny ordförande i Skogforsk.

Martin Holmgren tar över efter Göran Örlander som suttit som ordförande sedan 2016. Göran fortsätter sitt engagemang i styrelsen som vice ordförande.

– Jag är glad och hedrad över detta uppdrag. Skogforsk bedriver viktig forskning som spänner över hela skogsbrukets värdekedja. Visionen är att Skogforsk ska leda hållbar utveckling i skogsbruket. Vi ska bedriva forskning och utveckling som verkligen kommer till nytta för samhället. En utmaning för hela branschen är att på ett bättre sätt berätta om alla insatser vi gör för att skogsbruket ska vara hållbart och utvecklas, till exempel vårt arbete med att bevara biologisk mångfald. Där kan Skogforsk bidra med mycket kunskap och kompetens, säger Martin Holmgren i ett pressmeddelande.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!