Gruva
12:e februari 20131 min lästid

Northland möter Torontobörsen

12:e februari 20131 min lästid
Northland möter Torontobörsen
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Northland har anlitat norska Recore ”för att stödja bolagsledningen i arbetet att säkra en långsiktig finansiering av Bolaget”.  En representant för Recore tar plats i ledningsgruppen med ansvaret att sköta finansieringsfrågor.

Idag meddelar Northland att styrelserna i Bolagets svenska dotterbolag, Northland Sweden AB och Northland Logistics AB, igår kväll ansökt om företagsrekonstruk¬tion vid Luleå tingsrätt. Besluten är en konsekvens av ansökan den 8 februari 2013 om företagsrekonstruktion avseende Northland Resources AB.

Som en följd av rekonstruktionerna i de svenska dotterbolagen har Northland fått beskedet att Torontobörsen (”TSX”) inlett en översyn för att säkerställa att Northland uppfyller kraven för en notering på TSX. Som ett första led i detta arbete har handeln med Northlands aktier stoppats på TSX i avvaktan på ett möte som ska hållas mellan Northland och TSX ”Continued Listing Committee”, den 14 februari, kl 20:30 CET. Mötet kommer att behandla frågan om handelsstoppet kan hävas eller om det ska fortsätta med en avnotering som nästa steg.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0