2021-01-04 Rejlers köper Gasellföretag https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/01/rejlers-flyg.jpg

Rejlers köper Gasellföretag

Jaime Rico Affärsområdesansvarig för Försvar och Säkerhet på Rejlers
Jaime Rico Affärsområdesansvarig för Försvar och Säkerhet på Rejlers
Flyg
Industri

Rejlers har förvärvat konsultföretaget C3 Konsult AB (C3K) som är specialiserade på försvars- och säkerhetsbranschen. C3K beräknas för 2020 omsätta 35 miljoner SEK med en god lönsamhet. Under 2018 erhåll bolaget en Gasell-utmärkelse.

Den svenska försvars- och säkerhetssektorn står inför betydande investeringar de närmaste åren och Rejlers har som mål att växa ytterligare inom området. Förvärvet av C3K är ett starkt komplement och innebär att Rejlers erbjudande breddas med spetskompetens inom ledningssystem, logistiklösningar och informationssäkerhet.

– Förvärvet av C3K stärker vår position och förmåga att stötta utvecklingen inom Försvarsmakten och FMV. Det ligger också helt i linje med vår satsning på försvar och säkerhet, där vi har som mål att fortsätta växa kraftfullt samt tillhöra de främsta tjänste-leverantörerna inom försvarsbranschen, säger Jaime Rico, affärsområdesansvarig för Försvar och Säkerhet på Rejlers.

– Vi uppskattar att få just Rejlers som ägare, ett spännande bolag med en attraktiv och lärande företagskultur. Som en del av Rejlers får våra seniora konsulter goda möjligheter att fortsätta utvecklas och leverera tjänster och lösningar av högsta kvalitet, säger Thomas Lorentzon, vd för C3K.  

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!