Industri
2 min lästid

Caverion utser CFO från samarbetspartnern

23:e maj 2024, 09:50
Caverion utser CFO från samarbetspartnern
Jonas Mårdell. Bildkälla: Caverion.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

I april gick Caverion och Assemblin samman för att skapa ett nordeuropeiskt tekniskt service- och installationsföretag: Assemblin Caverion Group.

Jonas Mårdell kommer närmast från Assemblins svenska verksamheter där han varit analyschef och deltagit i Assemblins utveckling från dåvarande Imtech, via Tritons övertagande, till bildandet av Assemblin som det ser ut i dag. Han har från 2016, i sin roll som CFO för Assemblin VS, tillsammans med ledningen förflyttat bolagets position, storlek och lönsamhet.

– Jag är övertygad om att Jonas är rätt person för vår verksamhet. Han har en utmärkt historik i att utveckla bolag i vår bransch. Vi är stolta över den utveckling vi haft i Caverion Sverige. Vårt kundnära hållbarhetsarbete och vår ambition inom digitalisering är en bra fond för framtiden. Vi har fantastiska möjligheter att skapa ett mycket lönsamt, kundfokuserat Caverion Sverige och Jonas erfarenhet kommer här starkt att bidra, säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige.

Jonas Mårdell tar över efter Jörgen Forssell som efter åtta år har valt att lämna för nya uppdrag.

– Jag vill tacka Jörgen för hängivet, professionellt, outtröttligt arbete som är en stor faktor i att vi har lyckats skapa den plattform vi har i dag. Jag vill också lyckönska honom i arbetet med en ny roll i en annan bransch, säger Uno Lundberg.

#assemblin #caverion #karriär
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0