Sponsrad
3 min lästid

Lysande insats ska få alla att komma hem från jobbet

2:a januari 2024, 14:23
Lysande insats ska få alla att komma hem från jobbet
Sponsrad
Like 0

4LIGHT vill att alla ska få komma hem efter arbetsdagen. LED-selen NOVA Worker är en lysande insats för arbetsmiljön med förbättrad säkerhet, ökad synbarhet och ökad produktivitet. 

LED-belysningen i NOVA Worker ökar synligheten i utsatta miljöer, oavsett tid på dagen eller väderförhållanden. 

– I dag går många runt med ett falskt skydd och tror att de syns, fastän de inte gör det. Till skillnad från reflexer så erbjuder NOVA Worker en aktiv ljuskälla som gör att man alltid syns, säger David Bodin, CEO på 4LIGHT.

Med vit, skuggfri arbetsbelysning på bröstet ersätter NOVA Worker i många fall dessutom pannlampan och skapar en kraftfull skuggfri ljusyta runt användaren. Den gula belysningen på axlar och rygg skapar varsel för både kollegor och omgivningen.

– Vi vill bidra till nollvisionen att alla ska komma hem från jobbet. Genom att vi minskar riskerna så minskar även antalet allvarliga tillbud på arbetsplatserna, säger David Bodin.

Förutom att öka säkerheten och synligheten bidrar NOVA Worker också till ökad produktivitet. Arbetsbelysningen på framsidan eliminerar behovet av pannlampor eller strålkastare och ger belysning över hela arbetsområdet.

I dag har NOVA Worker funnits på marknaden i ett år, och har redan gjort skillnad. NOVA Worker har visat sig förbättra säkerheten och produktiviteten inom flera olika branscher, inklusive väg- och anläggning.

Läs mer genom att klicka här.

#4light
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0