Sponsrad
3 min lästid

Smarta system för bättre inomhusklimat

16:e oktober 2023, 12:37
Smarta system för bättre inomhusklimat
Sponsrad
Like 0

När man talar om inomhuskomfort och energieffektivitet är Airmaster namnet på mångas läppar. Sedan 1991 har företaget en vision: att utveckla ett ventilationssystem som inte bara gav högkvalitativt inomhusklimat utan också minskar onödig energiförbrukning. De lanserar för närvarande sin senaste produkt AMX på marknaden, ett ventilationssystem som med hjälp av utomhusluften kan ventilera, kyla och värma lokaler.

Under åren har Airmaster utvecklats till att bli den ledande aktören inom decentralierad ventilation. Istället för att ha en stor central enhet som ventilerar hela byggnader, erbjuder Airmaster enheter som installeras i varje rum eller område. Detta ger möjlighet att ventilera byggnader på ett mer lokalt och effektivt sätt.

Airmaster står för mångsidighet. De erbjuder det mest omfattande produktsortimentet på marknaden för att passa alla behov. Med över 100 000 installerade enheter i industriella, kommersiella och offentliga byggnader har de visat sig vara en pålitlig och erfaren partner.

Dessutom har Airmaster utvidgat sin produktportfölj för att inkludera både kylning och uppvärmning. Genom att integrera deras utrustning, som värmepumpar, med ventilationssystemet så kan de erbjuda en heltäckande lösning för att reglera temperaturen inomhus.

Bolaget har stora planer för framtiden. De lanserar just nu sin senaste produkt AMX på marknaden, och planerar att fortsätta utöka sitt produktutbud under de kommande åren. Målet är att erbjuda ännu fler lösningar för olika behov, på skolor, industrier och andra platser med större rum.

I normala fall behövs ett ventilationsaggregat, en värmeförsörjning i form av en radiator och ett kylaggregat i form av luftkonditionering med en kylare på taket. I AMX får kunden allt detta i ett.

– I december installeras de första enheterna av AMX. Vi planerar att expandera vår närvaro i västra Europa, inklusive Benelux-länderna, Storbritannien och Frankrike, säger Lasse Mikkelsen, CCO på Airmaster.

Läs mer om vårt nya ventilationssystem här.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0