Sponsrad
2 min lästid

Fellowmind levererar nästa generations fastighetssystem – i molnet

24:e augusti 2023, 13:13
Fellowmind levererar nästa generations fastighetssystem – i molnet
Fellowmind består av drygt 2 000 medarbetare, varav 400 i Sverige. Bildcred: Fellowmind
Sponsrad
Like 0

Under flera år har företaget Fellowmind etablerat sig på marknaden genom att erbjuda ett fastighetssystem som, med hjälp av Microsofts plattform, hjälper fastighetsbranschen att digitalisera sig.

Under 2019 bestämde sig aktörer från sex olika europeiska länder, med upp emot 35 års erfarenhet inom IT-branschen, att gå ihop och bilda Fellowmind. Ett företag som hjälper kunder i olika branscher, bland annat fastighetsbranschen, att digitalisera sin verksamhet.

– Företaget består av runt 2 000 medarbetare varav 400 i Sverige. Vi på Fellowmind hjälper våra kunder att framtidssäkra sina verksamheter genom att snabba på den digitala transformationen med lösningar som passar just deras behov, säger Lovisa Lissborg Nordenskiöld, affärsområdeschef inom Fellowmind, och fortsätter:

– Vi gör det genom djup branschkunskap och drar nytta av kraften och flexibiliteten i Microsofts plattform i molnet. Vårt mål är att få människor att trivas med teknologin i arbetet och ser till att teknologin jobbar för dem. Partnerskapet är väldigt viktigt för oss och genom implementationsarbetet skapar vi ett tight band mellan oss och kunderna.

Under fastighetsmässan har Fellowmind en monter där representanter från både Fellowmind, Microsoft och Balder kommer att delta.

Våra kunder är en viktig del i utvecklingen av nästa generations fastighetssystem

För att förstå styrkan med Fellowminds erbjudande måste vi först lyfta fram fastighetsbranschens utmaningar berättar Anders Brunmarker, som arbetar inom försäljning på Fellowmind.  

– Vi ser att många sitter kvar i föråldrade system som inte kan integreras med andra delar av verksamheten. Det gör det svårt för dem att få en komplett översikt över hyresgäster och andra ärenden som kommer in, säger han och fortsätter:

– En annan utmaning handlar om användarupplevelsen – i dag förväntar sig hyresgästerna att exempelvis kunna boka tvättstugan genom mobilen.

Fellowmind hjälper kunderna att hantera all sin data i en central plattform, baserat på Microsofts teknik, anpassat efter fastighetsbranschens behov.

– Informationen ska kunna nås var man än befinner sig. Det behövs inga långa utbildningar för att förstå, säger Anders Brunmarker och avslutar:  – Våra kunder är en viktig del i utvecklingen av nästa generations fastighetssystem och därför är det viktigt att vi samarbetar nära dem och det är med deras hjälp vi tar oss framåt

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0