Sponsrad
5 min lästid

Gör som GBJ Bygg – låt Ryds Glas stå för balkonginglasningarna

10:e februari 2023, 15:23
Gör som GBJ Bygg – låt Ryds Glas stå för balkonginglasningarna
Till GBJ Byggs kvarter Agronomen har Ryds Glas monterat inglasade balkonger. Bild: GBJ Bygg
Sponsrad
Like 0

Med en inglasad balkong blir allt väder sitta-ute-väder – oavsett om det regnar, blåser eller om solen skiner. Här kan man njuta av ett extrarum även när temperaturerna kryper nedåt, och en aktör som återkommande valt att anlita Ryds Glas för glasentreprenaden är Växjöbaserade GBJ Bygg.

– Det bästa med Ryds Glas är den lokala servicen, att de alltid finns nära till hands. Servicen är bra både innan, under och efter montaget och hittills är vi väldigt nöjda med alla balkonginglasningar som Ryds Glas utfört åt oss. Vi bygger mycket i massivträ vilket är ett rörligt material och det innebär i sin tur att balkonginglasningarna kan behöva justeras i efterhand. Då är närheten och efterservicen viktig, säger Tim Thim, projektledare på GBJ Bygg.

Investera i en inglasning med hjälp av räntefri delbetalning på upp till 24 månader.

Idag hittas Ryds Glas 600 medarbetare utspridda över hela landet, och med 60 glasmästerier, från Ystad i söder till Luleå i norr, har Ryds Glas den största geografiska spridningen i Sverige. Det gör glasmästeriet både lokalt och nationellt.

Med en inglasad balkong höjs både livskvalitén och värdet på bostaden.
Bild: GBJ Bygg

”En solklar prissättning”

När man vill glasa in sin balkong finns flera lösningar att välja mellan. Bland annat kan man välja smidiga skjutdörrar där två tredjedelar av glasytan går att öppna upp, eller så väljer man flexibla vikväggar där hela 90 procent av glasytan går att öppna. Ryds Glas kommer ut och mäter på plats och med en god rådgivning utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar ser glasmästarna till att hitta bästa lösningen för just din balkong.

– En stor trygghet när man anlitar Ryds Glas är att glasmästarna lyssnar och håller vad de lovar. Prissättningen är dessutom ofta per löpmeter vilket gör den solklar och enkel. Andra löften som Ryds Glas utlovar är exempelvis att alltid hålla kunden informerad, alltid svara när någon fråga uppstår och att alltid hjälpa till oavsett vart man befinner sig. Det är löften vi kan bocka av vid varje balkonginglasning, säger Tim Thim.

Regnsäkra årets alla tillställningar.

Höjer både livskvalitén och värdet på din bostad

Med en inglasad balkong följer flera fördelar. Inte minst höjs livskvalitén och med ett extrarum ökar även värdet på bostaden. Det ger också en isolerande effekt vilket innebär att värmekostnaderna för boendet minskar. Ryds Glas MTK-auktoriserade glasmästare är både erfarna och ambitiösa och kommer gärna ut till kunden för att berätta mer, och med sin helhetstjänst hjälper glasmästarna till med både mätning, leverans, montering och besiktning. Samtidigt får kunden garanti på både arbetet och glaset vilket ger en långvarig trygghet för varje inglasning. Det ska vara enkelt och smidigt att välja skräddarsytt.

Bild: GBJ Bygg

Ett väl fungerande samarbete

Som Tim Thim nämner har Ryds Glas hjälpt GBJ Bygg med flertalet inglasningar, och trots att vissa fortfarande väljer bort inglasade balkonger vid exempelvis nyproduktion är det många som ångrar sig i efterhand. Ett sådant exempel hittas vid GBJ Byggs kvarter Agronomen där inglasade balkonger kom som tillval för lägenhetsköparna.

– Här hjälpte Ryds Glas oss med monteringen, ett arbete som gick smidigt och enkelt. Precis som i alla projekt där Ryds Glas hjälpt oss med inglasningarna blev resultatet bra, och i efterhand har vi sett att många köpare som först valde bort inglasningen nu har valt att lägga till det. Även för dessa kompletteringar har Ryds Glas stått för montaget och det är kul att se att köparna känns nöjda med sina nya extrarum, säger Tim Thim och avslutar:

– Vi är nöjda med Ryds Glas balkonginglasningar, från första kontakt till färdigmonterade glas. Vi ser fram emot fler framtida samarbeten.

Låt utedrömmen bli verklighet – ta hjälp av Ryds Glas.

#ryds glas
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0