Sponsrad
2 min lästid

IT-miljonären startar Zwop

2:a maj 2022, 17:20
IT-miljonären startar Zwop
Martin Norström och Georgios Drivas, männen bakom Zwop.io.
Sponsrad
Like 0

Martin Norström startade för fem år sedan IT-tjänstebolaget Norteam AB som idag omsätter närmare 100 MSEK. Tillsammans med systemutvecklaren Georgios Drivas lanserar nu Martin det efterfrågade techbolaget Zwop som revolutionerar marknaden för sales intelligence och leadsgenerering.

Den nya digitala marknadsplatsen gör det enklare för säljare att hitta träffsäker affärsinformation. – Zwop är den självklara platsen för branschfolk att hitta affärsmöjligheter på ett snabbt och enkelt sätt, säger CEO och medgrundare Martin Norström.

Marknadsplatsen för handel med affärsinformation. En möjlighet som inte fanns.

Olikt sociala plattformar med B2B-fokus är lead-sajten en börs där affären faktiskt står i centrum – inte personen. På Zwop slipper man slösa tid på att scrolla förbi innehåll som egentligen är överflödigt, vilket besparar medlemmarna mycket tid.

– Som medlem på Zwop blir du en del av sammankopplade nätverk som tidigare varit helt isolerade från varandra. Vi har skapat en konkret möjlighet för våra medlemmar att prissätta information de besitter och kommer över på daglig basis. Alla kan tjäna pengar hos oss – inte bara de som försörjer sig på att göra affärer, säger Georgios Drivas, CTO.

Så fungerar Zwop

Som medlem kan du vara både säljare och köpare. Som säljare lägger du ut affärsinformation i ett så kallat leadkort som du själv prissätter. När en köpare hittar leadkortet och köper det kommer affärsinformationen bli synlig för köparen tillsammans med relevant data kopplat till slutkunden.

Alla med ett svenskt personnummer och BankID kan använda Zwop. Zwop lanserades den 30 april 2022.

Mer information finns på https://www.zwop.io/.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0