Sponsrad
3 min lästid

Combify lanserar Sveriges framtidskarta – nu finns all byggdata samlad på en plats

29:e mars 2022, 13:12
Combify lanserar Sveriges framtidskarta – nu finns all byggdata samlad på en plats
Bild: Combify
Sponsrad
Like 0

I december lanserades den helt nya plattformen Combify – en plattform utformad för alla av fastighetsbranschens aktörer. Som första plattform någonsin samlar Combify in all data kopplad till planerade, pågående och gällande detaljplaner samt markanvisningar och bygglov på ett och samma ställe.

– Genom att samla all data kopplade till Sveriges bygg- och infrastrukturprojekt sparar vi otroligt mycket tid för dig som antingen vill utveckla ny mark, eller för dig som vill sälja dina tjänster och produkter till planerade byggprojekt. Med Combify kan du dessutom vara ute i god tid då vi med hjälp av maskininlärning snabbt registrerar alla nya detaljplaner, säger Rim Alexandra Halfya, medgrundare av Combify.

Tanken bakom Combify föddes när grundarna, Alexandra Halfya och Alaa Alshawa, jobbade som konsulter med att underlätta fastighetsutvecklares arbete med planändringar.

Bildtext: Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa, grundare av Combify.
Bild: Combify

– Under den här tiden märkte vi snabbt att det fanns ett stort behov av en samlingsplats för all information. Samtidigt insåg vi att arbetet som annars utförts manuellt skulle kunna göras så mycket smidigare. Därför valde vi att satsa på maskininlärning som samlar in all information automatiskt och med hjälp av denna uppdateras informationen dagligen. Det gör att användaren alltid får den senaste informationen vilket inte hade varit möjligt med manuella metoder, säger Rim Alexandra Halfya.

Med sin breda databas visualiseras informationen på en interaktiv karta, och med plattformens avancerade sökfunktion blir informationen tillgänglig på ett helt nytt sätt. Samtidigt finns det bevakningsfunktioner för den som vill bli notifierad så fort en kommun beslutar om att genomföra en ny detaljplan.

Under de kommande månaderna kommer Combify lansera ytterligare funktionalitet med fler lager av information, vilket kommer göra plattformen än mer värdeskapande för aktörer inom fastighetsbranschen.

– Med Combify bryter vi ny mark och erbjuder något som inte tidigare har funnits på marknaden. Det känns otroligt inspirerande att som första aktör kunna erbjuda våra kunder en framtidskarta över Sverige, avslutar Alaa Alshawa.

För den som vill titta på plattformen och upptäcka Combifys framtidskarta redan idag går det bra att boka en demo direkt på deras hemsida.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0