FlygStaten förlänger med Malmö Aviation
30.10.2014 09:06 3 min lästid

Staten förlänger med Malmö Aviation

30.10.2014 09:06 3 min lästid

Malmö Aviation får fortsatt förtroendet att flyga regeringsförvaltningar, närstående myndigheter och andra förvaltningar under ytterligare 12 månader.

Marcus Rosenholm
0

Malmö Aviation får fortsatt förtroendet att flyga regeringsförvaltningar, närstående myndigheter och andra förvaltningar under ytterligare 12 månader. Det står klart efter att Statens inköpscentral valt att utnyttja optionen i avtalet om ett års förlängning. Omfattningen av hela ramavtalsupphandlingen är på cirka 300 miljoner, vilket gör staten till bolagets enskilt största kund.

Under 2014 förväntas antalet passagerare som reser inom ramen för det statliga avtalet öka med cirka 15 %. Därmed landar resandet under 2014 på den hittills högsta noteringen vad gäller antalet passagerare inom ett statligt ramavtal.

Tids-och kostnadsbesparing på inrikesresor är två av huvudfördelarna för staten. Tack vare samarbetet med Sverigeflyg erbjuder Malmö Aviation ett brett linjenätverk och stora möjligheter till smidiga genomresor via Bromma flygplats, som är bolagets nav. Transfertiden via Bromma är så låg som ner till 15 minuter.

”Vi är glada att staten valt att förlänga avtalet. Att de redan i år dessutom sett fördelarna med att flyga med Malmö Aviation och snabbheten att flyga via Bromma är naturligtvis mycket glädjande. Vi vet att vi har ett erbjudande som är väldigt bra, vilket inte minst de fina passagerarsiffrorna är ett bevis på. Nu hoppas vi få hälsa ännu fler statsanställda ombord under resterande del av året och 2015”, säger Hans Johansson, säljchef hos Malmö Aviation

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!